HVEM ER LOG LADIES?

Log Ladies er et byggekooperativ grundlagt af Johanne, Laura, Sini og Marie. De fire kvinder mødte hinanden på Københavns Tekniske Skoles tømrerlinje, og fandt hurtigt ud af, at de deler en tilgang til faget, hvor kvalitet, fællesskab og et hensyn til klodens ressourcer er i centrum.

“Vi har fundet en stor værdi i at have et kvindeligt fællesskab i et fag, hvor spillereglerne og kulturen hovedsageligt er fastlagt af mænd. Det giver tryghed og styrke at have nogen at spejle sig i.”
-Sini

Til daglig arbejder Johanne, Laura, Sini og Marie i forskellige byggefirmaer.

HVAD ER LOG LADIES?

Log Ladies er skabt ud fra ønsket om en mere inkluderende kultur i håndværkerfagene. Vi fokuserer specifikt på en mere jævn kønsfordeling og at skabe et fællesskab, så kvinder får mere lyst til at gå ind i byggeri. Vi laver byggeworkshops for kvinder, transpersoner og non-binære. Det gør vi for at skabe et læringsrum for en minoritet i byggebranchen, hvor vi har ro til at fordybe os i håndværket.

På Log Ladies workshops får du værktøjet i egen hånd. Du får mulighed for at bygge videre på dine håndværkskundskaber og tilegne dig helt nye evner ud i værktøjsbrug. Vi bygger vores læring op omkring simple produkter, fx et lille møbel, som giver dig mulighed for at blive fortrolig med diverse maskiner og værktøj.

Vores mål er, at give vores egen byggebegejstring videre, og at du stolt tager dine nye bygge-skills med hjem, og viser din omgangskreds at værktøj og håndværk er sjovt. Og at alle kan lære at bygge selv!